Redactie - 02 november 2013

Salesforce lanceert app exchange, voor bouwen van eigen app store


Salesforce introduceert de ‘Private AppExchange’. Een primeur, omdat Salesforce hiermee het gevecht aangaat met de mobile application management (MAM) partijen die nu voorgesorteerd staan om bij organisaties hun eigen corporate app store te leveren.

Met de Salesforce Private AppExchange kunnen bedrijven zelf een beveiligde en customized zakelijke app store bouwen. Zo kunnen zij binnen de organisatie al hun mobiele-, web- en desktopapplicaties beheren en distribueren. De Private AppExchange is gebouwd op het Salesforce Platform en geeft CIO’s de mogelijkheid om elke medewerker direct toegang te geven tot de voor hen benodigde applicaties op elk device, met één identiteit.

“Medewerkers verwachten vaak dat het gebruik van zakelijke applicaties net zo gemakkelijk is als het gebruik van applicaties in het privéleven. CIO’s moeten deze verwachtingen constant zien te managen en rekening houden met zakelijke vereisten rond toegang en controle”, zegt Mike Rosenbaum, EVP Salesforce Platform. “Met de Salesforce Private AppExchange kunnen CIO’s snel en gemakkelijk een zakelijke app store ontwikkelen waar alle applicaties, die voor het bedrijf van belang zijn, samenkomen.”

Door: Danny Frietman




Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!