'Acer Reliability Promise' voor het MKB verlengd tot juni 2014'
04-11-2013
Deel dit artikel:

'Acer Reliability Promise' voor het MKB verlengd tot juni 2014'


Acer heeft vernieuwingen bekendgemaakt in het 'Acer Reliability Promise' -programma dat vooral is gericht op kleine/ middelgrote bedrijven/SoHo bestaande uit de TravelMate commerciële notebookreeks.

Klanten die tussen 1 november en 30 juni 2014 een aan de actie deelnemend Acer TravelMate commercieel notebook aankopen komen in aanmerking voor een 50 procent terugbetaling als het product defect is en onder garantie moet worden gerepareerd binnen het eerste jaar.

"In het commerciële segment is het doel van Acer om te blijven innoveren en de meest betrouwbare producten te bouwen. Zo kunnen wij het MKB tot aan de grootste zakelijke gebruikers ondersteunen," aldus Jakob Olsen (foto), vice-president, commerciële afdeling, Acer Europe. "Acer maakt kwalitatief hoogwaardige producten, zodat wij het ons kunnen veroorloven het Acer Reliability Promise-programma aan te bieden. In het onwaarschijnlijke geval dat er het eerste jaar iets mis gaat, vervangen of repareren wij uw notebook en betalen wij eindgebruikers 50% terug voor eventuele ongemakken."

'Acer Reliability Promise' maakt deel uit van de voortdurende en strategische investeringen van ons bedrijf in het zakelijke segment en richt zich op ondernemingen, de publieke sector en klanten in het midden- en kleinbedrijf. Het heeft tot doel een nieuwe industrienorm te stellen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het programma dat in eerste instantie in augustus werd gelanceerd, is nu verlengd tot en met juni 2014 en omvat aanvullende producten, evenals een flexibeler registratieproces.

Meer informatie over het nieuwe programma
Reliability Promise : indien zich tijdens het eerste jaar na aankoop een fout voordoet in een deelnemende Acer TravelMate en het notebook volgens de garantie gerepareerd dient te worden gerepareerd, belooft Acer het notebook gratis te repareren en 50% van de aankoopprijs terug te betalen. Dit geldt voor maximaal vijftig notebooks per eindgebruikersbedrijf.

Looptijd: voor deelnemende producten die zijn gekocht tussen 1 november 2013 en 30 juni 2014.

Registreren: de klant dient zich binnen 30 dagen na de aankoop te registreren om voor het programma in aanmerking te komen.

Deelnemende producten: TravelMate P2-serie, inclusief de nieuwe P255; TravelMate X313, TravelMate P4-serie, inclusief de nieuwe P455; en TravelMate P6-serie, inclusief de nieuwe P645.

Meer gegevens inclusief de algemene voorwaarden met betrekking tot alle elementen van het programma zijn te vinden op een speciale website https://acerpromise.com/nl/nl/reliability

Acer Total Test-proces
Acer TravelMate business notebooks bevatten een scala aan hardwarefuncties en softwareoplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen voor extra veiligheid, een optimaal gebruiksgemak en maximale betrouwbaarheid waarbij zeker het milieu niet is vergeten. Tijdens het Acer Total Test-proces worden TravelMate-notebooks onderworpen aan een reeks grondige, end-to-end diagnostische onderzoeken en uitgebreide tests, onder meer op het gebied van temperatuur, akoestische ruis, trillingen, schokken, valpartijen, gemorste vloeistoffen en vocht.

De 'Acer Reliability Promise' is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Spanje, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Polen en Zuid-Afrika.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

MKB