Sophos benoemt Aragorn tot Gold Solution Partner
04-11-2013

Sophos benoemt Aragorn tot Gold Solution Partner


ICT-dienstverlener Aragorn uit Eindhoven is door Sophos benoemd tot Gold Solution Partner. “Met hun gecertificeerde kennis en expertise rondom Sophos IT & Security-oplossingen heeft Aragorn zich echt ontwikkeld tot Gold Solution Partner”, zegt Channel Manager Fred Voogt. Aragorn is de vierdepartner in Nederland van Sophos die nu de Gold-status heeft bereikt.

Aragorn werkt al jaren samen met Sophos en was al Silver Solution Partner in het partnerprogramma dat Sophos vorig jaar opnieuw heeft ingericht. In dat programma wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds de traditionele resellers en anderzijds de solution providers die volledig geïntegreerde Sophos-oplossingen kunnen adviseren, ondersteunen en leveren. Partners van Sophos starten in beide segmenten op Silver-niveau. Aragorn hoort nu bij de eerste lichting die de Gold-status bereikt als solution provider. Fred Voogt: “Aragorn is een heel enthousiaste partner die klanten daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt. Ik heb ze zien groeien van reseller tot solution partner. Het ‘gouden partnerschap’ is de bekroning van het hoge niveau van zowel de vakkennis als dienstverlening van Aragorn.”

Sophos-expertise
Aragorn is blij met de benoeming tot Gold Solution Partner. Operations manager Martijn Lafeber (foto): “Voor ons betekent het enerzijds de erkenning van onze Sophos-expertise die we graag en met trots uitdragen naar onze klanten. We zijn echte Sophos-specialisten en kunnen onze klanten zowel op strategisch niveau als in de uitvoering goed adviseren en ondersteunen. Anderzijds is de samenwerking met Sophos nu verder verdiept en verbreed en dat betekent onder meer dat we directer toegang hebben tot de support en dat we over de gehele productenportfolio kunnen beschikken.”


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security