Redactie - 07 november 2013

BPSolutions eerste IBM PureFlex Specialty business partner in Benelux


IBM heeft BPSolutions als eerste IBM PureFlex Specialty Business Partner in de Benelux gecertificeerd. De IBM PureFlex Specialty-benoeming wordt toegekend aan IBM Business Partners die nadrukkelijk hebben geïnvesteerd in kennis van het PureFlex-productportfolio van IBM en tevens de nodige resultaten hebben gerealiseerd.

Met de PureSystems familie introduceert IBM complete datacenteroplossingen die geheel opnieuw zijn ontworpen, speciaal voor gevirtualiseerde toepassingen. Servers, storage en netwerk zijn volledig geïntegreerd en worden centraal beheerd vanuit één omgeving.

"Wij hebben geconstateerd dat onze klanten waarde hechten aan volledig geïntegreerde systemen met een gebruikersvriendelijk beheersysteem. Met PureFlex is de implementatie aanzienlijk vereenvoudigd en dalen de beheerkosten. Een ander voordeel is het compromisloze ontwerp ter bescherming van de lange-termijninvesteringen” vertelt Mark de Groot (foto), Algemeen Directeur van BPSolutions.

“We hebben ervoor gekozen om te investeren in het specialty programma, zodat we in staat zijn om onze klanten “state of the art” dienst te zijn”, aldus De Groot. “De huidige status van BPSolutions als IBM Top Mid Market Business Partner Europe 2013 en als houder van de IBM Storage Power & Cloud Computing Specialty status, lieten ons weinig keus om ook hier in uit te blinken.” Volgens De Groot blijft BPSolutions als veelzijdige en innovatieve organisatie ook volop investeren in andere belangrijke zaken zoals Big Data, Security & Privacy, Managed Services en Outsourcing.

(DT)

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!