Capgemini beheert voor ministerie van Infrastructuur en Milieu onderhoud en ontwikkeling TERRA-applicatielandschap
08-11-2013
Deel dit artikel:

Capgemini beheert voor ministerie van Infrastructuur en Milieu onderhoud en ontwikkeling TERRA-applicatielandschap


Capgemini heeft een nieuw contract getekend met het ministerie van Infrastructuur en Milieu voor onderhoud en ontwikkeling van het TERRA-applicatielandschap voor de komende drie jaar, met een optie tot verlenging van twee jaar. Het ministerie wordt door het TERRA-applicatielandschap ondersteund bij het proces- en documentmanagement van alle nationale en internationale transporten van gevaarlijk afval en het gebruik van radioactief materiaal in Nederland.

Naar verwachting wordt het systeem de komende jaren uitgebreid met een aansluiting op de Inspectieview Milieu, een virtueel dossier waarin inspecteurs informatie over inspectieobjecten kunnen raadplegen. Ook zal de eTFS applicatie, voor het elektronische berichtenverkeer tussen bedrijven en overheid rondom het transport van gevaarlijke stoffen, worden geïmplementeerd. Capgemini heeft het TERRA-applicatielandschap in 2009 ontwikkeld en sindsdien onderhouden. Het nieuwe contract valt binnen het nieuwe raamwerk voor ICT projecten dat het ministerie sinds januari van dit jaar heeft.

Marleen Boekhorst, Sales Executive Strategic Outsourcing bij Capgemini: “De doelstellingen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu op het gebied van kwaliteit, samenwerking en ontwikkeling staan bij ons voorop. Wij zijn zeer blij met dit nieuwe contract en het vertrouwen dat opnieuw in ons wordt gesteld. Wij zien deze contractverlenging echt als een teamprestatie en kijken er naar uit om de prettige samenwerking met het ministerie in de toekomst vorm te blijven geven.”

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software