Redactie - 11 november 2013

HSO sluit partnership met Quadira


De bedrijven HSO en Quadira hebben een partnership gesloten, waarbij HSO de Advanced-Forms oplossing van Quadira aan haar klanten zal aanbieden.

Advanced-Forms is een Output Management oplossing, voor de opmaak, verrijking, distributie en digitale archivering van documenten. De oplossing werkt volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics AX. HSO en Quadira bieden met Advanced-Forms de klanten van HSO de mogelijkheid om zelf de output uit AX te kunnen beheren.

Microsoft Dynamics AX
Hajo Kanters (foto), directeur van Quadira: “Wij hebben Advanced-Forms ontwikkeld op basis van een duidelijke behoefte bij Dynamics AX gebruikers voor een oplossing waarmee men zelf de uitgaande documenten kan opmaken, verrijken en vervolgens geautomatiseerd kan versturen. Zonder Advanced-Forms hebben klanten vaak ondersteuning nodig van specialisten van Dynamics partners. Wij merkten dat ook bij de Dynamics partners de behoefte ontstond om juist deze werkzaamheden tot een minimum te beperken om zich maximaal te kunnen concentreren op implementatie werkzaamheden.” Marcel Kroon, Director Account Management bij HSO beaamt dit: “Advanced-Forms is een oplossing die zich inmiddels bij meerdere klanten heeft bewezen op het gebied van geautomatiseerde opmaak, verrijking en distributie van documenten uit AX en daarom voor HSO een mooie aanvulling op de dienstverlening rondom Microsoft Dynamics AX.” 

Door: Witold Kepinski


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!