Redactie - 11 november 2013

Good Technology opent Benelux-kantoor in Amsterdam


Good Technology, speler in mobiele beveiliging, heeft een kantoor in Amsterdam geopend om de groei in de Benelux te faciliteren. De groei is een gevolg van een stijgende lokale vraag naar mobile device management en mobiele beveiligingsoplossingen. 

Naast Amsterdam heeft Good ook Europese kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Michael Maas (foto), Regional Sales Director Benelux bij Good Technology zegt: “In de Benelux werken we met organisaties uit allerlei sectoren, zowel publieke als particuliere organisaties. Dit doen we op verschillende manieren: van advies bij de ontwikkeling van BYOD-strategieën tot het opleiden van ontwikkelaars voor het bouwen van veilige applicaties om de productiviteit te verhogen. Daarnaast houden we altijd rekening met de regelgeving van het land. Ons nieuwe kantoor toont onze betrokkenheid voor regionale groei en voor lokale bedrijfstransformatie door mobiele beveiliging.”

Naast device- en databeveiliging worden organisaties zich ook steeds bewuster van mogelijkheden voor de verbetering van productiviteit en van ‘groene’ voordelen die kunnen worden behaald met mobiele apparaten. Zo hebben veel klanten in de Benelux hun papiergebruik aanzienlijk kunnen verlagen dankzij Good’s technologie.

Amsterdam Airport Schiphol is één van de klanten die Good Technology lokaal aan zijn portfolio heeft toegevoegd in het afgelopen jaar. “De implementatie van een BYOD tablet-programma is voor ons een belangrijke verandering geweest om onze medewerkers van mobiele beveiliging te voorzien”, aldus Kees Jans, CIO bij Amsterdam Airport Schiphol. “Good Technology is de enige mobiele beveiligingsleverancier die het hoogste niveau van certificatie voor iOS en Android heeft verkregen. Ze ondersteunen ons goed in de migratie van alle mobiele telefoons naar de nieuwe smartphones naar keuze van onze medewerkers.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!