T-Systems en RSA slaan handen ineen voor IT-beveiliging
12-11-2013

T-Systems en RSA slaan handen ineen voor IT-beveiliging


IT-dienstverlener T-Systems en RSA, de beveiligingsafdeling van EMC, bundelen hun krachten om cyberaanvallen tegen te gaan.

Met de nieuwe samenwerking op het vlak van IT-beveiliging breidt T-Systems zijn beveiligingsportfolio uit. Ook kan het bedrijf naar eigen zeggen zijn zakelijke klanten een breed scala aan security-oplossingen bieden. Die variëren van consultancy en analyses tot een dynamische bescherming tegen cyberaanvallen.

T-Systems probeert zijn klanten eerder en accurater op de hoogte te stellen van dreigingen. De combinatie van moderne IT security-oplossingen, expertise en toegang tot databronnen, zoals waarschuwings-systemen, zouden het mogelijk maken om nieuwe veilige systemen voor zakelijke klanten te ontwikkelen.

De twee bedrijven zetten hun gecombineerde expertise in om de systemen van hun zakelijke klanten te analyseren en hen daarover te adviseren. Security-experts ontwikkelen daarbij samen voor klanten een operationeel systeem, dat de IT-beveiliging van het bedrijf continu up-to-date houdt en dat dynamisch op aanvallen kan reageren. 

De samenwerking met RSA helpt T-Systems bij de ontwikkeling van zijn Cyber Security Business Unit. Deze levert meerdere security-oplossingen aan klanten.

(DT)

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security