Redactie - 12 november 2013

i3 groep verwerft HP Platinum Partner status


i³ groep is er in geslaagd om met de introductie van het nieuwe HP partnerprogramma de hoogste – Platinum – partner status te verwerven. HP heeft haar HP PartnerOne partnerprogramma aangepast voor het nieuwe boekjaar van HP dat op 1 november is begonnen. Om deze speciale status te bereiken dient een partner de hoogste certificerings status te bereiken op de thema’s Server, Storage, Networking en Support.

Rob Vissers (foto, Managing Director i³ groep): “Wij zijn al sinds 2001 partner van HP, traditioneel begonnen op storage en server gebied. Sinds die tijd is er steeds meer vraag ontstaan naar geïntegreerde oplossingen waarmee klanten een veel lagere beheerdruk en hoge flexibiliteit kunnen realiseren. Samen met HP bieden wij onze klanten oplossingen aan waarin de volledige infrastructuur stack voorzien en beheerd kan worden.”

Jeffrey Raskeyn, Indirect Business manager HP Nederland die binnenkort naar SAP overstapt: “Het bereiken van de Platium status betekent dat i³ groep nog beter in staat is om HP‘s Converged Infrastructure te positioneren als onderdeel van haar strategie op het gebied van Information management en cloud management. De duidelijke vise van i³ groep op deze gebieden gecombineerd met de kennis en ervaring van HP’s Converged Infrastructure staan garant voor een succesvolle samenwerking.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!