Redactie - 12 november 2013

EVault reikt awards uit aan Dupaco par?tners SLTN, TARQ en NEH Group


Tijdens het tweede EVault Cloud-Connected Partner Conference werden er verscheidene sessies gehouden om het EMEA EVault kanaal op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Het programma was uitgebreid en werd onder andere ingevuld door het Global en EMEA executive team EVault. Dupaco Distribution, de Nederlandse distributeur van EVault, was samen met haar partners ook aanwezig op dit evenement welke gehouden werd in het Hilton Hotel te Amsterdam. 

Tijdens het avondprogramma op donderdag 7 juli deelde EVault verschillende awards toe aan haar partners. Maar liefst drie Nederlandse partners van EVault en Dupaco vielen in de prijzen: 

EVault EMEA reseller of the year 2013: SLTN 

Evault EMEA central reseller of the year 2013: TARQ 

Evault EMEA partner executive of the year 2013: Jan Pieter Cleveringa van NEH Group

Daan Klijberg, Channel Manager Data-Security bij Dupaco, is verheugd over de drie uitreikingen: “Dat maar liefst drie van onze partners in de prijzen zijn gevallen maakt ons zeer trots. Het bevestigt de toewijding en inzet van het Nederlandse EVault kanaal, en dit merken we dan ook aan de resultaten. Vanuit Dupaco willen we SLTN, NEH en TARQ dan ook van harte feliciteren met deze welverdiende awards!” 

Eugene Tuijnman (foto), directeur van SLTN is ook heel blij: "Mede dankzij de kwalitatieve producten van EVault is SLTN al ruim twee jaar op rij in staat om een sterke groei te realiseren in deze BAAS oplossing, onderdeel van het SLTN Cloud services portfolio. Steeds meer klanten willen tegen een vaste prijs per maand ontzorgd worden. Met name Backup As A Service is een gewilde, betrouwbare en betaalbare dienst. Het maken van een back-up is relatief eenvoudig. Een 100% werkende restore van de back-up bij calamiteiten is voor veel ondernemingen een heet hangijzer. De SLTN BAAS propositie samen met EVault is voor veel ondernemingen dan ook het ei van columbus en dit verklaart de sterke groei van SLTN! Het wederom behalen van de EMEA partner of the Year Award is een hele mooie kroon op onze strategie en sales inspanningen."


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!