Redactie - 13 november 2013

Cyberoam stelt AV Europe BV aan als Distributi?e Partner voor Nederland


Cyberoam, fabrikant van netwerk security appliances, heeft de aanstelling aangekondigd van AV Europe BV als haar distributiepartner voor Nederland.

De aanstelling van AV Europe BV als Cyberoam distributiepartner is er met name op gericht om samen met de bestaande distributeur dieper te kunnen penetreren in de bestaande markt. De Nederlandse markt kenmerkt zich door een hoog bewustzijn ten aanzien van netwerkbeveiliging, aldus Ton van der Heijden, CEO van AV Europe, en Hilbrand Wouters (foto), Channel Manager voor Cyberoam.

Hilbrand Wouters is bijzonder blij met de aanstelling van AV Europe BV: "Bedrijven worden in toenemende mate geconfronteerd met cybercrime als bedreiging die bovendien razendsnel evolueert ten einde de genomen beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Daarnaast is de huidige internet connectiviteit een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering, zonder zulks zou het gehele bedrijf tot stilstand kunnen komen. Daarom zijn bedrijven op zoek naar bedrijfszekere beveiligingsproducten waarmee men de cybercrimineel altijd een stap voor is en waardoor connectiviteit en productiviteit kunnen worden gewaarborgd. Dit biedt enorme kansen voor Cyberoam en AV Europe BV als Cyberoam partner om onze aanwezigheid in Nederland verder uit te breiden."

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!