F-Secure en De Ictivity Groep sluiten partnershi?p
14-11-2013

F-Secure en De Ictivity Groep sluiten partnershi?p


ICT dienstverlener De Ictivity Groep, en F-Secure, een Finse security vendor, hebben een partnership gesloten voor het aanbieden van security oplossingen.

Aart Jonkers (foto), Channel Manager Benelux, over het partnership; “met dit partnership weet F-Secure zich verzekerd van een nog groter bereik richting de zakelijke eindgebruiker. Ictivity is een full service ICT partner met een lange historie en een meer dan bekende naam in de Nederlandse markt. Ons Protection Service for Business platform, waarmee onze partners security als dienst in plaats van een product aan hun klanten kunnen aanbieden, lijkt op maat gemaakt voor Ictivity’s User Based Computing visie. Daarnaast biedt onze security oplossing voor virtuele- en cloud omgevingen de optimale balans die een eindgebruiker wil bereiken tussen bescherming en performance”.

Geert Visser, directeur De Ictivity Groep vervolgt: "Het biedt ons de mogelijkheid om Ictivity te onderscheiden van andere aanbieders en klanten te voorzien van professioneel advies en kwalitatieve implementatie van security producten die aansluiten op de wensen van de markt. Security is een belangrijk onderdeel van onze User Based Computing visie waarin de optimale beleving van de interne ICT consument (de eindgebruiker), maar zeker ook veilig omgaan met “het werken waar je wilt” principe centraal staat”.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security