Redactie - 13 november 2013

Hanns.G en distributeur API slaan handen in elkaar

Hanns.G, producent van monitoren en tablets en onderdeel van het beursgenoteerde HannStar, heeft API aangesteld als officieel distributeur voor Nederland.

Hanns.G is wereldwijd al in diverse landen een top 5 speler en is voornemens haar zichtbaarheid in Nederland verder te vergroten. Uitgangspunt hierbij is gebruiksgemak, design en prijs. Niet alleen voor monitoren maar nu ook voor tablets. Resellers kunnen het complete assortiment van Hanns.G bij API uit vooorraad aanschaffen.

Jens Pulina, Country Manager bij Hanns.G over de samenwerking met API B.V.: "In Duitsland heeft API reeds aangetoond dat zij onze producten weg kunnen zetten onder een breed publiek en heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij samen met API in Nederland de progressie kunnen boeken waar we naar op zoek zijn. Met name onze tablets worden met open armen ontvangen door klanten die al ervaring hebben met onze monitoren en gezien de huidige marktontwikkelingen zijn deze dan ook een perfecte aanvulling op het assortiment."

Het API Team meldt dat resellers de mogelijkheid hebben om op een aantrekkelijke manier kennis te maken met Hanns.G.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!