Redactie - 14 november 2013

Frank Brand versterkt directie ICTroom


Het Amsterdamse technologiebedrijf ICTroom heeft met de aanstelling van Frank Brand (foto) haar directieteam met ingang van 1 november uitgebreid. In zijn rol als Associate Director zal Frank zich vooral gaan toeleggen op de verdere internationalisering van het bedrijf en haar portfolio. Voor zijn aanstelling bij ICTroom was Frank Brand eerder werkzaam als Clusterdirecteur voor technisch dienstverleners Imtech en Strukton.

Founders van ICTroom: Honoré du Puy 'we zijn bijzonder enthousiast dat we Frank in ons team hebben. Zijn internationale ervaring en expertise op het gebied van het implementeren van turn key datacenter projecten passen exact binnen onze ontwikkeling”. Sander Nieuwmeijer, “en in het bijzonder bij het organiseren van de groei die wij doormaken bij het uitrollen van ons nieuwe modulaire concept op de internationale markt”.

“ICTroom is een prachtig bedrijf en een sterk merk dat op de thuismarkt maar ook internationaal een groot potentieel heeft. De alsmaar veranderende en veeleisende datacenter industrie, de huidige economische ontwikkelingen en het ontstaan van nieuwe markten maken het een uitdaging om dat potentieel daadwerkelijk te realiseren. De rol die ik hierin voor het bedrijf ga vervullen past exact bij mijn drive en ambitie” aldus Frank Brand.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!