Redactie - 20 november 2013

NetApp introduceert nieuwe Flash Array en applicatie-gedreven storagesystemen


NetApp introduceert twee nieuwe hardwareplatformen en één vernieuwd platform, die zorgen dat applicaties enorme hoeveelheden data kunnen blijven verwerken. De cloudgeïntegreerde storageoplossingen met flashversnelling zijn geschikt voor de meest uiteenlopende gedeelde en vaste infrastructuuromgevingen, aldus NetApp

De nieuwe NetApp EF550 Flash Array levert hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid voor latentiegevoelige data, waardoor databases, webservices, Virtual Desktop Infrastructure (VDI) en andere essentiële bedrijfsapplicaties worden versneld.

De nieuwe NetApp E2700 is een applicatie-gedreven SAN-oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. De vernieuwde NetApp E5500 is een SAN-oplossing die is ontwikkeld voor applicatie-gedreven workloads die extreme prestaties, flexibiliteit en schaalbaarheid vereisen.

Klanten hebben volgens NetApp nu een bredere keuze in hybride en all-flasharrays. Volgens NetApp vertrouwen steeds vaker op hybrid-cloudomgevingen voor optimalisatie van de kosten, benutting van kansen en beperking van risico's. NetApp levert het clustered Data ONTAP-platform voor integratie in elk soort private of publieke cloud. Al meer dan 175 cloudserviceproviders leveren cloudservices die op Data ONTAP zijn gebouwd.

Door: Witold Kepinski 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!