Redactie - 19 november 2013

Exclusive Networks Group koopt Secureway Network Distributors


IT-distributeur Exclusive Networks Group heeft aangekondigd het in Dubai gevestigde Secureway Network Distributors, een security specialist value added distributeur in het Midden-Oosten, te hebben overgenomen.

Hierdoor wordt het een grote gespecialiseerde distributeur van disruptive security, unified communications en infrastructure technologieën, aldus Olivier Breittmayer (foto), CEO van de Exclusive Networks Group. Secureway bestaat momenteel uit 60 werknemers en ervaart een indrukwekkende groei met kantoren in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en Riyad (Saoedi-Arabië).

Exclusive Networks Group heeft onlangs aangekondigd te beschikken over nieuw investeringskapitaal ter ondersteuning van toekomstige overnames, waarvan de overname van Secureway de eerste uit deze reeks is. Het bedrijf handhaaft de doelstelling om drie overnames per jaar te doen en een jaaromzet van 1 miljard euro te behalen in 2017. Als gevolg van de overname van Secureway, wordt de omzetdoelstelling van 2013 voor de Group opgeschroefd naar 400 miljoen euro.

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!