Redactie - 21 november 2013

i³ groep krijgt Symantec Data Protection Master Specialization


i³ groep heeft de Data Protection Master Specialization status in het Symantec Partner Programma behaald: i³ groep is een specialist in information management en ICT infrastructuren.

De “Data Protection Master Specialization” titel wordt toegekend aan Symantec partners met uitzonderlijke kennis in een specifiek technologisch kennisgebied en partners die uitmuntende service en oplossingen bieden aan hun klanten. i³ groep is pas de tweede organisatie in Nederland met de Symantec Platinum Partner en Data Protection Master Specialization status.

De klanten van i³ groep kunnen vertrouwen op een organisatie met vergaande kennis van Symantec back-up en archiverings portfolio. Egbert Seuters (foto), Services Director i³ groep: “Wij zijn trots op het behalen van deze status binnen het Symantec Partner Programma. Het behalen van deze status is niet alleen de bevestiging dat wij beschikken over vergaande kennis en expertise, het toont ook ons commitment en inzet om te zorgen dat de informatie van onze klanten altijd beschikbaar, beheersbaar en beveiligd is”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!