Redactie - 21 november 2013

LogPoint gaat partnership aan met Boeing


Het in Kopenhagen gevestigde LogPoint is een partnership aangegaan met de Boeing Defense, Space & Security afdeling van The Boeing Company om het LogPoint SIEM-platform in aanmerking te doen komen voor de EAL Niveau 3 kwaliteitscertificering - vaak omschreven als NATO kwaliteitscertificering, aldus Jesper Zerlang, CEO van LogPoint. 

Boeing zal LogPoint helpen het SIEM-platform klaar te maken voor de algemene criteria voor Information Technology Security Evaluation, met het doel medio 2014 de Evaluation Assurance Level 3 certificering te verkrijgen. Deze certificering is vaak een vereiste voor computerbeveiligingscontracten in NAVO-landen en over de hele wereld. 

LogPoint is een Security Incident & Event Management (SIEM) product van ImmuneSecurity. ImmuneSecurity heeft zijn in oorsprong in Scandinavië en is in 2001 opgericht. Sindsdien bedienen ze meer dan 300 SIEM klanten in Europa. Oorspronkelijk zijn ze gestart als regionaal kantoor van Outpost24 dat zich voornamelijk bezighoudt met Vulnerability Management. In Nederland wordt LogPoint verkocht door isoc24 uit Culemborg.
  
Door: Witold Kepinski   


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!