Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
25-11-2013

Violin Memory zoekt channel partners met kennis van verticale markten (video)


Violin Memory, leverancier van Flash Memory Storage arrays, wil meer channel partners in Europa die kennis hebben van verticale markten. Zo wil Violin meer partners aantrekken die de memory-based storage systems combineren met databases van Oracle, SAP Sybase, IBM DB2 en Microsoft SQL. Of voor vdi-omgevingen van Citrix en VMware.

Flash
Gespecialiseerde resellers zijn welkom om zaken te doen, zo melden Steven Rose (foto), senior vice president van Violin Memory EMEA. en Jason Wildt, Director van het Violin Memory Partner Network tijdens het Canalys Channels Forum in Barcelona van afgelopen oktober 2013. Rose: “We worden steeds meer channelcentrisch. Jason heeft in Europa een channel programma gebouwd. 95 procent van de omzet gaat via channel partners."

Martin Van Roon is aangesteld als directeur voor Violin Memory Benelux waar hij verantwoordelijk wordt voor het opzetten van een distributienetwerk en de relaties met partners, aldus Rose. "In Nederland hebben we inmiddels een aantal channel partners zoals Green Data Systems en Data Management Professionals. Die bieden onze Flash Memory Storage arrays aan die steeds meer in trek zijn en systemen met draaiende schijven vervangen. We bieden complete memory-based oplossingen voor datacenters in verschillende verticale markten, zoals finance, banken, telco’s, retailers en overheid.”

Databases
Jason Wildt zegt dat partners datacenters van hun klanten kunnen innoveren. "Klanten kunnen zo hun databases versnellen, zoals van SAP Sybase, Microsoft SQL, IBM DB2, en Oracle Database. Ook zorgt Violin van een hoge performance van vdi-omgevingen, Tevens zorgt Violin ervoor dat klanten minder servers en softwarelicenties hoeven aan te schaffen.”

Bekijk hier het video interview.

Stephen Rose is sinds november inmiddels weg bij Violin Memory en vervangen door Mick Bradley, die eerder bij HP werkte. Dit maakte de leverancier bekend op zijn website.

Door: Witold Kepinski


Terug naar video overzicht

Tags

Storage