Redactie - 25 november 2013

Apple benoemt ACES Direct tot Enterprise Partner

ACES Direct is al meerdere jaren Apple Authorized Reseller, maar heeft nu binnen deze status het hoogst haalbare niveau van Enterprise Partner bereikt. Klanten van ACES Direct zijn hierdoor verzekerd van een optimaal advies op gebied van implementatie en zakelijk gebruik.

ACES Direct heeft als één van de eerste Apple Authorized Resellers het niveau van Enterprise Partner behaald. Om aan het niveau van Enterprise Partner van Apple te voldoen heeft ACES Direct geïnvesteerd in het kennisniveau bij haar Account Managers en Specialisten. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan verhogen van kennis omtrent implementatie, device management en security.

Sven van Boxtel (foto), Commercieel Manager ACES Direct: “Bij de keuze voor een Apple product of oplossing, zijn wij nu nog beter in staat maatwerk advies te geven aan onze klanten. Met de toevoeging van een Apple Consultant, adviseren we op het gebied van de implementatie en het gebruik van Apple binnen het bedrijf. Indien gewenst vindt er een afspraak op locatie plaats met de ACES Direct Apple Consultant die vervolgens een volledige inventarisatie kan doen, binnen de bestaande of gewenste ICT omgeving.”

Apple Authorised Resellers bieden Apple Care garantie aan waarbij bezitters van een Apple product standaard drie jaar service en support krijgen. Sven van Boxtel: “Wij gaan een stap verder. Met onze Service Licentie heeft de klant standaard een leenmachine ter beschikking, zodat het fysieke ongemak echt tot een minimum wordt beperkt.” Door de samenwerking met haar Apple Authorised Service Provider, is ACES Direct bovendien in staat om reparaties en service verzoeken vakkundig en snel af te handelen.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!