Redactie - 26 november 2013

assyst van Axios Systems is ISM gecertificeerd


Axios Systems, speler in IT Service Management (ITSM) software, maakt de ISM certificering van de ITSM oplossing assyst bekend. ISM is een succesvol framework voor IT beheer met een aansluitende implementatiemethode.

Deze methode gaat uit van zes elementaire IT Service Management processen die zijn afgeleid van ITIL en ASL. Axios Systems kan door deze compacte en herkenbare vorm  ISM eenvoudig, snel en tegen geringe investeringen toepassen in ieder bedrijf. Bovendien biedt het organisaties een schaalbare oplossing en kunnen organisaties doorgroeien en ITIL processen uitbreiden.

Wim Hoving (foto), algemeen directeur Servitect: “ Wij zijn erg blij met de certificering van assyst als middel om de ISM-methode te ondersteunen. Met de komst van assyst is opnieuw een toonaangevende oplossing toegevoegd aan ISM –ondersteunende oplossingen.” Ailsa Symeonides, mede oprichter van Axios Systems: “De ISM methode wint snel aan populariteit in Nederland, het model onderscheidt zich door structuur, eenvoud en toepasbaarheid; organisaties kunnen hiermee direct aan de slag met IT Service Management.”

Door: Witold Kepinski 


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!