Redactie - 27 november 2013

HTC introduceert Android FootballFeed app voor UEFA


HTC creeërt een nieuwe ervaring voor fans van de UEFA Champions League en UEFA Europa League met de HTC FootballFeed applicatie.

Als officieel partner van de UEFA Champions League en UEFA Europa League, biedt HTC met de nieuwe Android app de laatste updates.
 
De applicatie brengt het nieuws zodra het is gecommuniceerd door UEFA. Daardoor zijn gebruikers altijd op de hoogte van belangrijk teamnieuws, live updates van wedstrijden en analyses na de wedstrijden. Het ontwerp van de app is gebaseerd op HTC’s BlinkFeed. Dit betekent dat de app volledig gepersonaliseerd kan worden en gebruikers eenvoudig hun favoriete teams en wedstrijden kunnen volgen.  

Met de app kunnen fans verder notificaties voor belangrijke wedstrijden in de agenda van hun telefoon zetten zodat ze nooit iets missen. De app is het perfecte maatje voor iedere fan of het nou gaat om het checken van de meest actuele score of de volgende tegenstander.

De HTC FootballFeed app kan vanaf nu gratis worden gedownload in de Google Play store. De app is compatibel met toestellen die gebruikmaken van Android Jelly Bean 4.1 en hoger.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!