Redactie - 27 november 2013

SingleHop nestelt zich in Interxion datacenter campus Schiphol-Rijk


Het Nederlandse INTERXION, speler op het gebied van carrier en cloud neutrale datacenter diensten, kondigt aan dat SingleHop, een leverancier van schaalbare, geautomatiseerde, on-demand bare metal-en cloud-infrastructuur, in Europa gaat uitbreiden via Interxion’s datacenter campus in Schiphol-Rijk.

SingleHop breidt uit met 20.000 servers om zijn klanten te ondersteunen met de groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige dedicated en cloud-infrastructuur van value-added resellers, hosting providers en kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd.

SingleHop is een leverancier van hosted IT-infrastructuur en cloud computing. Zij ondersteunen MKB en service providers in het ontwerp, de implementatie en het beheer van een breed scala van IT-oplossingen. Hun automatisering platform helpt organisaties snel te migreren naar of workloads te implementeren in de Cloud. De mix van automatisering en service heeft geleid tot steeds meer klanten die voorzien worden van een remote management hulpset en service level agreements. Andy Pace, Chief Operating Officer van SingleHop: “Vanwege de nadrukkelijke wens van onze Europese klanten, hebben wij gekozen om onze diensten in Europa aan te bieden via het datacenter van Interxion. We hebben deze keuze gemaakt vanwege het kunnen bieden van een exacte kopie van onze eigen datacenters in Chicago en Phoenix."

Door: Witold Kepinski   





Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!