Redactie - 26 november 2013

EMC Forum 2013 trekt 500 bezoekers


EMC, leverancier van storage en big data oplossingen, heeft een succesvol EMC Forum 2013 achter de rug, dat werd gehouden in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA). Thema was dit jaar was ‘Transformatie’.

Er kwamen ongeveer 500 bezoekers naar het EMC Forum 2013. Daar werden ze verwelkomd door Coen Bos (foto), country manager EMC Nederland. EMC is voor klanten meer een partner dan een leverancier. Dit zei Vic Bhagat, CIO van EMC, die het EMC Forum 2013 met een keynote opende.

In de middag gaf Paul Maritz een technische keynote over het nieuwe big data analytics bedrijf Pivotal waarin EMC, VMware en GE een aandeel in hebben. De dag werd afgesloten met een keynote van Patrick Louis, baas van het Lotus Formula 1 Racing Team. EMC is sponsor van dit team, waarbij EMC oplossingen data uit de gegevens van raceauto’s analyseert

Gedurende hele dag waren er speciale breakout sessies van de 'federatie' EMC, VMware, RSA en Pivotal. Ook waren er sessies van partners zoals Cisco, Brocade, Openline, Telindus, Atos & Canopy , i3 groep, Proact, ReasonNet en Virtual Instruments. Andere partners met een stand waren VCE, DHS, Dimension Data, E-storage, HGST, KPN, Lenovo, Quanza en Unified Enterprise.

Door: Witold Kepinski


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!