ION-IP sluit partnership met Storgrid

ION-IP sluit partnership met Storgrid

28-11-2013

ION-IP sluit partnership met Storgrid


ION IP, specialist in het optimaliseren en beveiligen van digitale communicatie- en transactieprocessen, is een partnership aangegaan met Storgrid, de leverancier van innovatieve software voor secure file sharing.
 
Storgrid is een enterprise oplossing om bestanden te delen in zakelijke omgevingen waarin samenwerking centraal staat. Het platform helpt organisaties veilig om te gaan met de toenemende trend van BYOD in een on-premise of private cloud-omgeving. Storgrid biedt vier niveaus van beveiliging naar keuze. De oplossing kan extern worden gehost of op locatie bij de klant draaien; ook een combinatie van beiden is mogelijk. Het afrekenmodel is volgens Storgrid transparant; pay per use of per staffel. Storgrid is inzetbaar binnen de firewall, met een replicatie van een private cloud of het kan door mobiele gebruikers direct uit de cloud worden benaderd. SLA’s kunnen ook worden aangepast om een hybride implementatie te bieden. Daarmee past de oplossing in het corporate security en hosting beleid van de klant, aldus Storgrid.

“Met Storgrid leveren we een filemanagement platform dat zakelijke gebruikers moeiteloos toegang verschaft tot de bedrijfsdata, vanaf elke locatie met alle apparaten. De bestanden zijn beschikbaar 'anywhere, any time, from any device!',” zegt Michael Bachman, commercial director ION-IP. "Het voordeel van Storgrid boven DropBox-achtige toepassingen is dat de gebruiker totale controle houdt over de bestanden en geen informatie buiten de deur hoeft te plaatsen. zelf de mate van versleuteling en beveiliging kan kiezen.”

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage