Redactie - 28 november 2013

AFAS Software en Securelink winnen Ranking High Growth Awards 2013


AFAS Software en Securelink staan in het lijstje van de Winnaars High Growth Awards 2013. SecureLink is 'Winnaar Regio Zuid-Holland'. AFAS Software is de 'Winnaar Themaprijs Rabobank: Financieel Gezond'. De Tuinen was overigens de 'overall winnaar'.

Veel Nederlandse IT-bedrijven staan op de lijst een Ranking High Growth Awards 2013 gewonnen zo staat op de lijst te lezen. dat zijn onder andere Bartosz ICT, Applied Micro Electronics, ITON, TechAccess, ETTU, Infradata, Visions Connected, Central Point Nederland, Max ICT, Quanza, CRI Service, Azerty en BITS Group. 

Het winnen van de High Growth Awards staat voor een onafhankelijke erkenning voor buitengewone groeiprestaties. Om deel te kunnen nemen moet het bedrijf voldoen aan een aantal criteria. Naast de kwantitatieve groei van het bedrijf speelt ook de kwaliteit van die groei een belangrijke rol. Tijdens deze jaarlijks terugkerende verkiezing wordt er per regio een winnaar bekend gemaakt. Hieruit wordt een landelijke winnaar gekozen.

Centralpoint.nl behaalde overall een 32e plaats en een 7e plaats in de Regio Noord-Holland. Directeur Brian Speelman van Centralpoint.nl: "Sinds wij in 2008 voor de eerste keer een nominatie kregen voor de High Growth Awards zijn wij elk jaar van de partij. Wij zijn nu dus al zes jaar achtereenvolgend genomineerd. De organisatie kijkt naar gedegen jaarlijkse groeicijfers maar ook naar andere kwalitatieve aspecten van een organisatie. Ik ben er trots op dat we ook op deze aspecten elk jaar weer hoog scoren".

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!