Redactie - 06 december 2013

CSA organiseert CCSK ‘Certificate of Cloud Security Knowledge’ training met Peter van Eijk


Security is een belangrijk punt als het gaat om cloud computing, en terecht. Naast een belemmering kan het ook een kans zijn. Daarom geeft Peter H.J. van Eijk (foto) op 20 en 21 januari een tweedaagse cloud security training in Utrecht.

Deze hands-on training geeft u een fundamenteel en praktisch inzicht in cloud computing security. U weet meer over de beveiliging van infrastructuur, governance en compliance overwegingen en het beveiligen van data en applicaties. Met deze kennis kunt u zich vlot voorbereiden op het online examen Cloud Security Alliance (CSA).

Certificering

De CSA is een internationale non-profitorganisatie gericht op betere cloud computing security. Het door hun opgestelde ‘Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK)’ toont aan dat een individu succesvol een toets heeft doorstaan over de belangrijkste concepten van cloud computing security. Dit is de enige bestaande leveranciersonafhankelijke certificering voor cloud computing security kennis.

Over de trainer
Dr. Peter H.J. van Eijk is een van ’s werelds meest ervaren onafhankelijke cloud-trainers. Hij is door de CSA gecertificeerd om CCSK-training te leveren. En door de Cloud Credential Council voor het leveren van CompTIA Cloud Essentials en Virtualization Essentials. Hij is de auteur van de ITpreneurs Cloud Essentials cursus en leverde een bijdrage aan de Virtualization Essentials cursus. Hij heeft deze trainingen over de hele wereld gegeven.

Kijk op clubcloudcomputing.com of neem contact op via peter@clubcloudcomputing.com of bel hem op 06-22684939.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!