Redactie - 09 december 2013

Mitel cloud en contactcenter strategie werpt vruchten af


Mitel, leverancier van cloud-gebaseerde unified communications-software, kondigt de resultaten aan van het tweede fiscale kwartaal van 2014 dat eindigde op 31 oktober 2013.

De omzet in het tweede kwartaal bedroeg 144,9 miljoen dollar. De bruto winstmarge bedroeg in het tweede kwartaal van fiscaal jaar 2014 58,2 procent. Dit is een lichte stijging in vergelijking met de marge van 56,6 procent in het eerste kwartaal van dit fiscale jaar.

De nettowinst in het tweede kwartaal, op basis van non-GAAP, kwam uit op 12,7 miljoen dollar of 0,22 dollar per aandeel, een stijging ten opzichte van de 9,3 miljoen dollar of 0,17 dollar ten opzichte van het vorige fiscale kwartaal.

“Opeenvolgende omzetgroei en gedegen beheer van onze uitgaven hebben ervoor gezorgd dat we een record brutowinstmarge van 58,2 procent in het tweede kwartaal hebben gerealiseerd, aldus Richard McBee (foto),” Chief Executive Officer bij Mitel. “De twee strategische gebieden waar we ons op focussen, cloud en contact center, krijgen steeds meer voet aan de grond. De toenemende belangstelling van klanten voor onze oplossingen heeft de tijdelijke gevolgen van de US government- shutdown teniet gedaan.”


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!