Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
09-12-2013
Deel dit artikel:

HP breidt ConvergedSystem aanbod uit (video)


HP introduceert nieuwe ConvergedSystem datacenter infrastructuur oplossingen die bekend staan onder de codenaam Shark. Dit maakte de leverancier bekend tijdens de HP Discover 2013 conferentie in Barcelona, waar duizenden klanten en partners van HP samenkomen.

Midmarket
HP introduceert de ConvergedSystem 100, 300 en 700 De HP ConvergedSystem 700 is voor de enterprise en geschikt voor virtuele omgevingen van VMware en Microsoft Hyper-V Klanten kunnen hierop hun bedrijfskritische applicaties draaien, zoals Exchange, SharePoint, SQL of Oracle Database.

HP ConvergedSystem for Virtualization helpt klanten om gemakkelijk computing resources te meten om zo aan bedrijfsbehoeftes te voldoen met voorgeconfigureerde virtualisatie systemen die 50 tot 1.000 virtuele machines ondersteunen. De nieuwe oplossingen, die geschikt zijn voor VMware en Microsoft Hyper-V virtualisatie omgevingen, nemen het op tegen de converged systems van partijen zoals NetApp & Cisco (FlexPod) en VCE VBlock (Cisco en EMC).

De ConvergedSystem 300 richt zich op de midmarket en is volgens HP zeker 25 procent goedkoper dan een EMC-Cisco-VMware VCE VBlock System 100.

De ConvergedSystems 100 is geschikt voor het ondersteunen van fysieke hosted desktops. Verder komt begin 2014 een HP Converged Systems 300 oplossing met Vertica analytics software voor het snel opslaan en analyseren van Big Data.

De nieuwe oplossingen worden direct en via partners verkocht. Via het PartnerOne programma worden financiële incentives aangeboden om resellers te motiveren om ConvergedSystem oplossingen te verkopen.

Bekijk de video

Door: Witold Kepinski 


Terug naar video overzicht