Redactie - 13 december 2013

Dell introduceert Enterprise Mobility Management (EMM) beheeroplossing

 

Dell Software introduceert Enterprise Mobility Management (EMM) software oplossingen tijdens de Dell World 2013 conferentie in Austin, Texas.

Dell introduceert een geïntegreerde oplossing voor mobile device management (MDM), mobile application management (MAM), mobile content management (MCM), een veilige gateway voor toegang op afstand (SonicWALL/SRA) en ‘endpoint’-beveiliging. Samen vormen deze onderdelen de end-to-end Enterprise Mobility Management (EMM)-oplossing van Dell. Deze ondersteunt klanten bij het beheren van ‘Bring your own’- en ‘Choose your own’-omgevingen.

Dell EMM combineert de beste beveiligingstechnologieën met nieuwe digitale workspace-applicaties, een flexibel gebruiksmodel en mobiliteitsdiensten. Dell EMM biedt ICT-organisaties uitgebreide mogelijkheden voor het configureren en instellen van beleidsregels voor de beveiliging en compliance voor smartphones met iOS en Android, tablets met Windows, Android en iOS, laptops en PC’s met Linux, Mac- en Windows-systemen, thin clients en zero cloud-clients. Dell EMM is vanaf het eerste kwartaal van 2014 verkrijgbaar voor klanten in de Verenigde Staten en Canada op basis van een jaarabonnement.

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!