Redactie - 14 december 2013

Dell biedt nieuwe Toad Business Intelligence Suite analytics software

 

Dell biedt nieuwe analytics software, zo meldt het bedrijf tijdens de Dell World 2013 conferentie. De Dell Toad Business Intelligence Suite maakt deel uit van het Information Management-porftfolio van Dell. Deze oplossing biedt zowel technische als niet-technische gebruikers de mogelijkheid om makkelijk gegevens uit vrijwel elke bron op te halen en ze voor te bereiden, te analyseren en te delen om het besluitvormingsproces te verbeteren en bestaande ICT- en business intelligence-investeringen optimaal te benutten.

De oplossing omvat onder meer Toad Intelligence Central, dat gebruikers in staat stelt gegevens uit verschillende bronnen en locaties en van verschillende formats te combineren. Vervolgens kunnen ze samenwerken binnen logische ‘data views’ met behulp van twee desktoptools:Toad Data Point, voor gebruikers die de taak hebben analytische gegevens aan te leveren, en Toad Decision Point, voor bedrijfsanalisten.

Het hoger onderwijs is een voorbeeld van een sector die zijn gegevens inzet om zichzelf te transformeren. Onderwijsinstellingen worstelen echter voortdurend met het verbinden van alle verschillende databronnen en het vereenvoudigen van business intelligence. Daarom hebben zij een oplossing nodig waarmee ze een compleet beeld van de beschikbare data kunnen krijgen en het besluitvormingsproces kunnen verbeteren.

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!