Movir kiest voor FlexPod van Proact

Movir kiest voor FlexPod van Proact

Movir kiest voor FlexPod van Proact

13-12-2013

Movir kiest voor FlexPod van Proact

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekaar Movir heeft een driejarig contract getekend met Proact voor het leveren, implementeren en managen van een converged datacenterinfrastructuuroplossing op basis van de FlexPod-referentiearchitectuur. FlexPod is een gevalideerde oplossing van Cisco en NetApp, die networking, computing en storage in een gedeelde IT-infrastructuur combineert.

Proact levert de omgeving op basis van NetApp-storage, Cisco UCS-servers en networking en virtualisatie van NFS in combinatie met VMware. Door het vooraf gevalideerde ontwerp op basis van vaste building blocks worden risico’s verkleind en implementatietijden verkort.

Daarnaast wordt het op peil brengen en houden van kennis en kunde van een beheerafdeling sterk vereenvoudigd doordat de gehele omgeving vanuit een enkele GUI is in te regelen en te beheren. Vooral dit laatste punt is een doorslaggevende factor, vooral omdat infrastructuurbeheer een steeds grotere kostenpost vormt. Deze kosten zijn door de implementatie van de oplossing terug te dringen, aldus Lucas den Os (foto), Managing Director bij Proact Benelux: “Organisaties stappen steeds meer af van uitgebreide evaluaties van alle leveranciers in de markt. Zij richten zich vooral op de gewenste functionaliteit en businessvoordelen. Minimale downtime, maximale performance en ultieme schaalbaarheid en flexibiliteit zijn de vereisten van tegenwoordig.”

Proact levert – als FlexPod Premium-partner – de totaaloplossing inclusief volledig eigen 24x7 support voor de hard- en software.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage