Redactie - 13 december 2013

Drecomm, OOiP, OOiP20 en Synocom bundelen open source krachten

 

Open source internetapplicatie dienstverleners Drecomm, OOiP, OOiP20 (voorheen Madcap) en Synocom hebben hun krachten gebundeld. Dit betekent samen 110 medewerkers, wat het meteen één van de grotere internetspelers in Nederland maakt.

De organisatie kenmerkt zich als een echte Open (Source) organisatie. Daarom wil de Open Source organisatie de crowd betrekken bij het naamproces. De aankomende drie weken vindt er wekelijks een stemronde plaats op www.wijzijnopensource.nl. De crowd kan elke week stemmen op zijn favoriete naam. Er is een afvalronde, waardoor er elke week twee namen afvallen. Elke stemronde zal dan ook met een schone lei beginnen, nieuwe ronde, nieuwe kansen. De nieuwe naam zal uiteindelijk op 20 december bekend worden gemaakt in de finaleshow op het kerstfeest.

Drecomm, OOiP, OOiP20 en Synocom zijn een fullservice internet organisatie, die online applicaties bouwt voor haar klanten. De Open Source organisatie iseen speler op het gebied van Magento en TYPO3 en bouwt ook zijn online applicaties in Drupal, Wordpress en het framework Symfony.

Door: Witold Kepinski

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!