Redactie - 19 december 2013

Mobiquity neemt Dauw Design in Utrecht over

 

Mobiquity, aanbieder van mobiele zakelijke oplossingen, neemt Dauw Design in Utrecht over. Dit meldt Dennis Tilgenkamp (foto), Managing Director Mobiquity Europe.

Dauw Design is volgens Tilgenkamp vooral bekend om zijn intuïtieve, ergonomische en minimalistische ontwerpstijl van apps. De Nederlandse uitbreiding van Mobiquity, dat eerder in oktober 2013 al het Amsterdamse Xaton overnam, volgt op de Amerikaanse groei van het bedrijf. In 2013 opende Mobiquity zijn negende vestiging in San Francisco, Californië. Financiële details van de overname van Dauw Design worden niet bekendgemaakt.

Dauw Design beschikt over kennis en ervaring op het gebied van mobiele applicaties, waarbij gewerkt wordt vanuit een gebruikersgeoriënteerde ontwerpfilosofie − de zogenaamde user experience design-benadering (UX). Mobiquity, dat focust op UX-design, mobiele strategieën en de bijbehorende technologie, voegt het volledige Dauw Design-team toe aan de eigen vestiging in Amsterdam. Het team vormt daarmee het hart van Mobiquity’s Europese UX-designteam. David Pavlovic, eigenaar van Dauw Design, wordt Design Director Europe in Amsterdam.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!