Redactie - 20 december 2013

British Airways staat gebruik van tablets, telefoons en eReaders tijdens gehele vlucht toe

British Airways staat het gebruik van tablets, telefoons, eReaders en consoles in vliegtuigmodus toestaat tijdens de gehele vlucht.

British Airways toonde de Britse burgerluchtvaartautoriteit, de CAA, dat deze veranderingen in lijn zijn met de veiligheidsvoorschriften. Nu kunnen passagiers hun apparaten blijven gebruiken, vanaf het moment dat ze het vliegtuig instappen tot ze het weer verlaten. Het apparaat dient echter wel in vliegtuigmodus te staan. Daarom is het niet mogelijk te bellen, sms'en of surfen, maar passagiers zullen het altijd, ook tijdens het opstijgen en landen, kunnen blijven gebruiken voor andere doeleinden.

Kapitein Ian Pringle, British Airways’ opleidingmanager: “We weten dat onze passagiers graag hun apparaten het liefst zo lang mogelijk willen gebruiken dus dit is goed n$ieuws voor ze. Dankzij de soepelere regels kunnen passagiers gemiddeld 30 minuten langer gebruik maken van hun telefoon, tablets, consoles en eReaders. Met meer dan 300 passagiers aan boord tijdens intercontinentale vluchten, betekent dit 150 uur meer kijk-, lees- en werkplezier!"

Eerder dit jaar was British Airways ook de eerste luchtvaartmaatschappij die haar klanten toestond te bellen, sms’en en e-mailen met mobiele telefoons en tablets nadat het vliegtuig is opgestegen. Bovendien biedt British Airways op haar tweemaal daagse London City- New York service internetverbinding.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!