Redactie - 23 december 2013

LeaseWeb paait werknemers met nieuwe leaseauto's

LeaseWeb, een van de grootste hostingproviders ter wereld met meer dan 60.000 servers in beheer, heeft 60 leaseauto’s beschikbaar gesteld aan zijn personeel in Nederland. De auto’s zijn bestemd voor medewerkers die nog geen leaseauto hebben, en mogen zowel zakelijk als privé gebruikt worden. Gemiddeld 40 procent groei jaar-op-jaar.

LeaseWeb, leverancier van onder andere cloud, CDN en dedicated hosting, is sinds 2007 jaar-op-jaar gemiddeld zo’n 40 procent per jaar gegroeid. Gedurende deze tijd is het personeelsbestand nagenoeg evenredig toegenomen, waardoor de van oorsprong Nederlandse hosting provider onlangs naar een groot kantoorpand in Amsterdam Zuidoost verhuisde. Dit was aanleiding voor het bedrijf om de mobiliteitsbudgetten voor medewerkers te evalueren, met de leaseregeling als resultaat. Con Zwinkels (foto), Managing Director van LeaseWeb: “Als LeaseWeb succesvol is, plukken onze medewerkers daar de vruchten van. Ondanks de hevige concurrentie in de hosting markt, blijft LeaseWeb gestaag groeien. Deze leaseregeling is een van de manieren waarop ons personeel profiteert van ons goede bedrijfsresultaat.”

De auto’s zijn verstrekt aan medewerkers die nog geen auto leasen, en vormen een financieel aantrekkelijk vervoersmiddel. De fiscale bijtelling, die zeer gering is vanwege het A-label, wordt verrekend met het salaris. Alle overige kosten, zoals onderhoud, brandstof (zowel voor zakelijk als privé gebruik) en reparaties zijn voor rekening van LeaseWeb. Hierdoor komen medewerkers niet voor onverwachte kosten te staan.

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!