Redactie - 24 december 2013

Copaco geeft inzicht in nieuw McAfee programmamodel

 

Onlangs introduceerde McAfee haar nieuwe programmamodel. Het model helpt partners optimaal te profiteren van de samenwerking met McAfee en biedt een pad om een succesvolle beveiligingspraktijk op te bouwen op basis van de oplossingen van McAfee. In het programmamodel zijn alle programma´s verdeeld over drie verschillende fases: plannen, leren en uitvoeren zo melden distributeur Copaco Nederland en McAfee

Plannen
In de planningsfase biedt McAfee een aantal programma´s en hulpbronnen waarmee u de route naar langetermijnsucces voor uw beveiligingsactiviteiten kunt uitstippelen, zoals arktkansen vergroten, segmentatie en verticale sectoren en tools voor bedrijfsontwikkeling.

Leren
McAfee biedt verschillende cursussen en trainingen op het gebied van sales en techniek, om medewerkers klaar te stomen voor de groeidoelstellingen van hun bedrijf. Deze worden aangeboden in de leerfase van het programmamodel. McAfee helpt op het gebied van certificeringen, sales advocat, technische en verkoopprofessionals, Accredited Channel Engineer, regionale webinars en nieuwsbrieven

Uitvoeren
Een goede uitvoering van de strategie is sterk afhankelijk van de juiste communicatie. Via de uitvoeringsfase worden programma´s en hulpbronnen aangeboden om uw klanten te overtuigen van de waarde van McAfee voor hun beveiligingsinfrastructuur. Denk hierbij aan verkoopstrategieën, technische gegevens, vraagstimulerende campagnekits en implementatiehandleidingen.

Het programmamodel is volgens McAfee en Copacp nuttig voor zowel nieuwe partners als bestaande partners; Het biedt hulp gedurende het volledige partnerschap met McAfee. Meer informatie staat op McAfee´s partnerportal en is verkrijgbaar bij het McAfee team van Copaco Nederland.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!