Gemeente Wageningen schrijft grote storage aanbesteding uit
03-01-2014

Gemeente Wageningen schrijft grote storage aanbesteding uit


In het kader van de onderhavige opdracht is de gemeente Wageningen op zoek naar een leverancier van ICT data center infrastructuur en aanverwante dienstverlening die in staat is om storage producten en diensten te leveren.

Het gaat om ICT storage en back-up infrastructuur bestaande uit High Availability Stretched Metro Cluster storage oplossing, Fiber Channel switches en back-up hardware.

Verder is er behoefte aan ICT storage en back-up software licenties bestaande uit basis beheer en monitoring tooling, SAN MC replicatie functionaliteit, snapshot functionaliteit en back-up software.

Ook is er behoefte aan diensten bestaande uit bedrijfsgerede aflevering, installatie, configuratie en implementatie van ICT storage en back-up Infrastructuur hard en software, documentatie, verplaatsen / migratie alle data van oude naar nieuwe SAN, beschrijven uitwijkprocedure en uitvoeren uitwijktest en onderhoud / garantie op de aangeboden hard- en software in combinatie met de bestaande infrastructuur.

Ten behoeve van de software is er behoefte aan updates / upgrades en helpdesk opdrachtnemer gedurende periode van 5 jaar, training on the Job, en opleiding ten behoeve van de ICT beheerders.

Door: Witold Kepinski
 
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage