ReasonNet biedt VCE Vblock Infrastructuur
27-12-2013

ReasonNet biedt VCE Vblock Infrastructuur

ReasonNet biedt SaaS-diensten op basis van de Vblock infrastructuur van VCE (whitelabel) virtualisatie en cloudcomputingoplossingen.

ReasonNet, onderdeel van de RSN Group, beschikt over twee datacenters in Amsterdam en beschouwt deze ontwikkeling als de next generation DC. De hardware en technologie zijn volledig autonoom en worden door een dedicated team van specialisten geservicet en gemanaged. Het uitwijkcenter van deze cloudomgeving is op twee locaties gesitueerd, te weten in Hilversum en Almere, waardoor er sprake is van een 100 procent redundante GEO-cloudomgeving.

Beoogde klanten worden in staat gesteld hoogwaardige (whitelabel) cloudoplossingen in te richten. Door financieringsmogelijkheden zijn deze diensten ook bereikbaar voor ISP’s, aldus ReasonNet. ‘Wij zien dat met name resellers als ISP’s, SaaS-leveranciers en system integrators sterke behoefte hebben aan professionele IaaS-omgevingen waarmee hoogwaardige SLA’s geboden kunnen worden zonder daarvoor zelf alle kennis te hebben’ aldus Gerben Ras (foto), CCO van ReasonNet.

Het Vblock-platform, bestaande uit de beste technologieën van Cisco, VMWare en EMC, is een geautomatiseerde en gestandaardiseerde IT infrastructuur welke virtualisatie-, server-, netwerk-, storage-, beheer- en securitytechnologieën combineert. ReasonNet heeft gekozen voor het zogenoemde type 2-platform dat ruimte biedt aan 3.000 tot 6.000 virtuele machines.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage