Redactie - 27 december 2013

Xcensus omgedoopt tot Centric Public Sector Service Center

 

Uitvoeringsdienst Xcensus, dat sinds haar oprichting in 2011 al deel uitmaakt van Centric, gaat per 1 januari 2014 verder onder de naam Centric Public Sector Service Center.

Dit past volgens Centric binnen de strategie van Centric om de aanwezige activiteiten binnen de organisatie te bundelen in vier pijlers: Software Solutions, IT Outsourcing, BPO en Staffing Services. Xcensus maakt per 1 januari deel uit van de pijler BPO (Business Process Outsourcing).

Goede doelen

Het nog nauwer samenwerken van alle Centric-onderdelen betekent dat organisaties voortaan aan één ‘loket’ geholpen kunnen worden. Klanten kunnen bij Centric terecht voor professionals, technologische oplossingen en het uitbesteden van bedrijfsprocessen. Centric biedt BPO-dienstverlening op het vlak van HR & salaris, verzekeringen & pensioenen en financiële administratie, en heeft zij een aanbod specifiek voor financiële instellingen en goede doelen. Dit wordt nu aangevuld met BPO-dienstverlening voor gemeenten en samenwerkingsverbanden, onder andere voor de taakvelden Belastingen en Werk, inkomen, zorg (Wwb en Wmo).

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!