Redactie - 03 januari 2014

BTO groeit door met build to order notebooks


De Nederlandse organisatie N4ALL uit IJsselstein heeft al jaren een Build To Order concept voor notebooks onder de merknaam BTO. Volgens de directie hebben de BTO notebooks dezelfde kwaliteit als A-merken met technologie van onder andere Intel. De BTO notebooks hebben verschillende uitvoeringen en prijzen en kunnen door resellers worden verkocht. BTO ziet verdere groeikansen door de adoptie van BYOD.

4ALL BV is sinds 2000 een zelfstandige Nederlandse notebook fabrikant met een eigen Assemblage en Reparatie afdeling in het midden van het land. De laatste jaren groeit het bedirjf in aantal werknemers en omzet. BTO werk met diverse resellers, van kleine pc-dealers tot grotere resellers, aldus Remco van Doorn, directeur en mede-eigenaar van N4ALL. ”We groeien omdat we een sterke focus op resellers en eindklanten hebben. Ze kunnen klanten zelf een BTO notebook aanbieden. Zo kan de Build To Order website geïntegreerd worden in de website van de reseller. De meeste pc-onderdelen zijn geïntegreerd in Azië waarbij we flexibel samengestelde notebooks kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. We hebben verschillende klanten zoals IT-managers en gamers.”

Platinum Intel Technology provider

Het succes van BTO komt onder ander door de nauwe samenwerking met Intel die lokale pc-bouwers ondersteunt. BTO is Platinum Intel Technology provider en gebruikt voor zijn notebooks de Intel i3, i5 en i7 processoren. Ook zijn de notebooks uitgerust met Intel ssd, zoals de Intel solid state 530 series.

BTO ziet groeikansen voor zijn resellers Zo wil BTO inspelen op de vraag naar BYOD, onder andere in de zakelijke markt, met andere met HD ultrabooks,aldus Van Doorn. Het services aanbod is ook een sterke propositie aldus Van Doorn. Er is een snelle garantie afhandeling, een on-site serviceverlening, reparatie op de werkplek van de gebruiker en klanten hoeven ons niet op 0900 nummers te bellen, maar gewoon op  030-688 08 08." Meer informatie staat op www.btonotebooks.nl

Door: Witold Kepinski
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!