Redactie - 07 januari 2014

CES 2014: Samsung introduceert GALAXY NotePRO en TabPRO tablets

 

Samsung presenteert op elektronicabeurs CES in Las Vegas vier high-end GALAXY NotePRO en TabPRO tablets, zo meldt Willem Visser, Director IT & Mobile bij Samsung Nederland.

“De vier nieuwe tablets zijn het resultaat van Samsungs drang naar innovatie op het gebied van technologie en design”, aldus Visser. ‘Ze zijn voorzien van een kraakhelder beeldscherm, krachtige processoren, een strakke vormgeving en een uitgebreid pakket van innovatieve toepassingen. Dit staat garant voor talloze uren optimaal gemak en plezier voor de consument en de zakelijke gebruiker.”

Zowel de GALAXY TabPRO als de NotePRO krijgt een variant met het 12,2-inch WQXGA breedbeeldscherm (16:10) en een resolutie van 2560x1600 pixels. De extra brede schermen, ter grootte van een A4, zijn vooral handig bij het bekijken van Full HD video’s en bij het doornemen van veel informatie. De tablets zijn voorzien van een dun en licht frame dat prettig in de hand ligt. Van de TabPRO demonstreert Samsung ook modellen van 10,1 en 8,4 inch.

Samsung levert de GALAXY NotePRO en TabPRO-series in de varianten Wi-Fi only en Wi-Fi LTE. Het intern geheugen is 32GB met een mogelijke uitbreiding via MicroSD (tot 64GB).

De nieuwe tablets komen in het eerste kwartaal van 2014 in Nederland op de markt.

Door: Witold Kepinski

 

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!