Redactie - 07 januari 2014

Qualityhouse, Qmagic en Xcensus verder als Centric

Dochterbedrijven Qualityhouse, Qmagic IT Professionals en Xcensus heten sinds 1 januari 2014 Centric. De naamswijzigingen zijn een vervolg op de steeds verdergaande samenwerking tussen de Centric-onderdelen, zo meldt Centric op zijn website,

Sinds november positioneert Centric zich met vier kernactiviteiten (Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services). Met de keuze voor één merknaam voor alle activiteiten in binnen- en buitenland wil Centric een impuls aan de zichtbaarheid van de organisatie geven. 

Qualityhouse, die nadruk legt op Agile-werken en securityspecialisten in huis heeft, wordt omgedoopt Centric Test & Security Professionals dat onder leiding staat van Ritesh Jaggan.

Qmagic IT Professionals heet nu Centric IT Workforce B.V.Bij Qmagic IT Professionals gaat de naamswijziging gepaard met het versterken van de samenwerking met Centric Infrastructure Professionals, aldus Coen Kijk in de Vegt, directeur Centric Staffing Services.

Xcensus wordt Centric Public Sector Service Centerm aldus Raimond Joosten, directeur van Xcensus: “We kunnen onze BPO-expertise nu nog beter bundelen met de aanwezige branchekennis van de lokale overheid binnen Centric. Het nog nauwer samenwerken van alle Centric-onderdelen betekent ook dat gemeenten en samenwerkingsverbanden voortaan aan één ‘loket’ geholpen kunnen worden."

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!