Redactie - 07 januari 2014

HP onthult 27-inch Windows 8 en Android All-in-One workstationen

HP onthult de tweede generatie van zijn All-in-One workstation. De HP Z1 heeft een 27-inch (diagonaal) display en is beschikbaar met Windows 8 Touch en Intel Thunderbolt 2.

De HP Z1 G2 is ideaal voor kenniswerkers en specialisten in CAD design, grafisch ontwerpers en universitaire studenten vanwege de snelheid waarmee data wordt verstuurd, bijvoorbeeld voor zware berekeningen. Dankzij de toevoeging van nieuwe technologie zoals Thunderbolt, biedt de workstation flexibiliteit met krachtige externe uitbreidingsmogelijkheden, aldus HP. Of de computer nu wordt gebruikt door een ingenieur voor het ontwerpen van 3D onderdelen, een architect voor het ontwerpen van gebouwen of een videokunstenaar die zijn beeldmateriaal wil bewerken, de HP Z1 G2 geeft creatieve professionals de capaciteit om hun ideeën sneller te realiseren.

De HP Z1 G2 wordt vergezeld door twee nieuwe all-in-one pc’s ideaal voor gebruik in kleine bedrijven, MKB en enterprise omgevingen. De HP Slate21 Pro All-In-One is HP's eerste zakelijke Android All-In-One PC. De HP Slate21 Pro biedt een integratie met Android telefoons en tablets en toegang tot efficiënte beheertools, verbeterde beveiliging en apps via de Google Play app store.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe HP Z1 G2 Workstation is naar verwachting vanaf eind januari beschikbaar in EMEA / Nederland. De adviesverkoopprijs van de workstations vanaf 1.649 euro.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!