Redactie - 09 januari 2014

Juniper 5-daagse bij Westcon Security


Westcon Security organiseert in samenwerking met Juniper Networks voor de 4e keer de 'Juniper 5-daagse'. Het event vindt plaats van 10 februari tot en met 14 februari 2014.

Net als in 2013, worden resellers in staat gesteld hun commerciële en technische kennis op het gebied van Juniper technologie te verrijken. Met de opgedane kennis, is de reseller in staat zich op professioneel niveau te manifesteren als het gaat om de high level security- en networking producten van Juniper.

Het concept van de Juniper 5-daagse bleek in de vorige jaren een doorslaand succes, aldus Westcon. De mix van seminars, certificering trainingen en daadwerkelijk testen van configuraties zorgden voor een grote toeloop van resellers.

Juniper, Infoblox & VMWare

Dit jaar wordt er specifiek aandacht besteedt aan de nieuwe noviteiten die Juniper tijdens haar Partner Summit in Las Vegas bekend zal. Daarnaast wordt ingegaan op de nauwe samenwerking tussen Juniper, Infoblox & VMWare. In de overige sessies wordt dieper ingegaan op de producten, zowel qua positionering als technisch inhoudelijk.

Sander Nieuwstraten (foto), Managing Director Westcon Security Nederland, zegt verder: "De opzet van deze Juniper 5-daagse is uniek. Het gebeurt niet vaak dat resellers bereid zijn om zoveel tijd te investeren in kennis en andere competenties. Het zijn deze momenten dat we ons onderscheiden als Value Add distributeur, waarbij die Value door zowel onze klanten als Juniper erkend wordt. Het concept staat als een huis, onze klanten zullen absoluut geen spijt hebben om de 5-daagse te bezoeken."

De Juniper 5-daagse wordt georganiseerd in het pand van Westcon Security te Houten.
Meer informatie en registratie mogelijkheid kan men vinden op: www.juniper5daagse.nl of www.westconsecurity.nl 

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!