Redactie - 15 januari 2014

Willem van Enter verlaat Microsoft en wordt CCO Raet


Willem van Enter is per direct benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van HR-softwareleverancier Raet. In deze functie draagt hij de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en uitvoeren van de commerciële strategie, waarbij de relatie met klanten centraal staat.

Raet is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een HR-softwareleverancier die Nederlandse organisaties in staat stelt om de ontwikkeling van medewerkers af te zetten tegen de organisatiedoelen, het zogeheten Human Capital Management. De aanstelling van Van Enter stelt Raet nu nog beter in staat om in te spe-len op de individuele klantvraag, bijvoorbeeld op het gebied van Talent Management.

Willem van Enter CCO RaetVan Enter heeft ruime ervaring met het aansturen en verder ontwikkelen van commerciële activiteiten in de IT business. In zijn functie als Directeur Enterprise Solutions Unit bij Microsoft, waar hij tot de overstap naar Raet werkzaam was, droeg hij de verantwoordelijkheid voor de verkoop van het volledige portfolio aan zakelijke klanten. Daarvoor was hij drie jaar werkzaam als Regionaal Directeur Benelux bij VMware Incorporated. Van 1993 tot aan 2009 heeft hij diverse leidinggevende salesposities bekleed bij Oracle en Baan.

Door: Witold Kepinski


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!