Verizon Cloud biedt facturering per uur voor gebruik Oracle Database en Oracle Fusion Middleware
16-01-2014
Deel dit artikel:

Verizon Cloud biedt facturering per uur voor gebruik Oracle Database en Oracle Fusion Middleware


Verizon Enterprise Solutions en Oracle maken bekend dat klanten vanaf nu gebruik kunnen maken van Oracle Database en Oracle Fusion Middleware via de cloud-infrastructuur van Verizon, inclusief het nieuwe Verizon Cloud. Voor de toegang tot deze oplossingen betalen ze per uur.

Klanten kunnen hun bestaande Oracle-licenties meenemen naar het platform van Verizon of cloud-diensten afnemen van Verizon, waarbij Oracle-licenties zijn inbegrepen. Huidige gebruikers van Verizon eCloud en Managed Hosting kunnen de software van Oracle ook afnemen op basis van een uurtarief en gebruikmaken van hun bestaande Oracle-licenties.

Deze mogelijkheden zijn van cruciaal belang voor ondernemingen in bijvoorbeeld de financiële, retail- en energiesector die van lokaal geïnstalleerde oplossingen willen overstappen naar een cloud-omgeving. Met Oracle Database en Oracle Fusion Middleware op Verizon Cloud kunnen zij gebruik blijven maken van hun bestaande activa en tegelijkertijd profiteren van de cloud. Ze betalen daarbij alleen voor wat ze daadwerkelijk nodig hebben — op basis van een uurtarief — in plaats van permanente licenties aan te schaffen, aldus de twee partners.

Verizon Cloud werd in oktober 2013 aangekondigd en bevindt zich momenteel in de bètafase. Met dit platform kunnen klanten beschikken over een cloud-omgeving die zich kenmerkt door prestatievermogen, flexibiliteit en optimale controle, aldus Verizon.

Door: Witold Kepinski
 
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud