Redactie - 16 januari 2014

ZyXEL netwerk en security technologie nu ook verkrijgbaar bij e92plus


ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen, heeft e92plus aangesteld als distributeur voor de Benelux. Hierdoor wil ZyXEL nieuwe partners aantrekken voor de verkoop van zijn netwerk- en security oplossingen, zoals de ZyXEL ZyWALL security appliances.

ZyXEL wil met de aanstelling van e92plus resellers tegemoet komen die behoefte hebben aan specialistische service en support voor de ZyXEL security appliances en oplossingen. e92plus richt zich met name op de distributie en verkoop van de nieuwe ZyWALL VPN firewall appliances en de Unified Security Gateway (USG) unified threat management (UTM) apparatuur. Daarnaast is er focus op de ZyXEL wireless en switching oplossingen. Hierbij ondersteunt e92plus zijn resellers die bij klanten nieuwe netwerkinfrastructuur projecten uitvoeren.

VPN

De focus van e92plus op zakelijke IT-beveiligingsoplossingen biedt een nieuwe dimensie aan de ZyXEL channelstrategie, aldus Peter Bos (foto), Channel Manager van ZyXEL Benelux. “Door de nauwe samenwerking met e92plus krijgt ZyXEL toegang tot zeer gespecialiseerde security resellers. Value-added distributeur e92plus voorziet deze groep resellers van de beste diensten, kennis en support. Resellers kunnen met de netwerk- en security technologie van ZyXEL, zoals de VPN en Unified Security Gateway UTM appliances, hun klanten voorzien van een veilige netwerkinfrastructuur met een hoge performance.”

Rob van den Bergh, Country Manager van e92plus Nederland, beaamt de woorden van Peter Bos. “ZyXEL heeft een bijzonder interessant aanbod van security gateways en appliances voor onze partners. ZyXEL is een snel groeiend merk met een sterk productportfolio voor kosteneffectief beheer van de gehele netwerkinfrastructuur. ZyXEL is een uitstekend aanvulling op de rest van onze netwerk- en security portfolio waarmee onze resellers meer deals bij klanten kunnen sluiten.”

UTM

Volgens het IDC EMEA Quarterly Security Appliance Tracker 3Q13 onderzoek steeg de verkoop van UTM appliances met 37,7 procent en zijn ze goed voor 45,3 procent van de totale marktomzet. Ook ZyXEL zag de verkoop van security appliances in 2013 flink toenemen, aldus Peter Bos. ”Onze vooruitzichten zijn goed om in dit security segment verder te groeien. ZyXEL heeft een uitstekende reputatie als een end-to-end leverancier van netwerk- en security oplossingen. e92plus helpt ZyXEL verder te groeien via zijn gespecialiseerde partners.”

ZyWALL inruilactie

Resellers kunnen ook via e92plus profiteren van een ZyXEL inruilactie. Eindgebruikers kunnen hun oude ZyWALL USG of andere merken firewalls vervangen voor de nieuwe ZyWALL 110, 310 en 1100 VPN Firewalls. Daarnaast introduceert ZyXEL haar vernieuwde online licentie portal, waarbij resellers extra worden ondersteund in de verkoop en marketing van ZyXEL USG licenties. De nieuwe ZyXEL ZyWALL 110, 310 en 1100 VPN Firewalls zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb en zorgen ervoor dat bedrijfsdata worden beschermd en het netwerk een hoge performance behoudt. ZyXEL partners kunnen op de nieuwe ZyWALL firewall appliances aan hun klanten kortingen geven tot wel 30 procent, als ze hun oude ZyWALL USG of een ander merk security appliance inruilen. Bedrijven kunnen ongelimiteerd hun oude security appliances inleveren voor de nieuwe ultramoderne en veilige ZyWALL high-performance security appliances.
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!