Redactie - 20 januari 2014

SLTN Inter Access behaalt recordaantal partnercertificeringen van Microsoft


ICT-dienstverlener SLTN Inter Access is er opnieuw in geslaagd haar partnership met Microsoft te formaliseren en te continueren door maar liefst vijf Gold Partner- en zes Silver Partnercertificeringen te behalen.

De gold partnerstatus geldt voor de cruciale competentiegebieden Server, Manageability/Virtualisatie, Devices/Deployment, Portals en Business Intelligence, en de silver partnerstatus voor Messaging, Identity & Security, DataPlatform, Hosting, Application Development en Application Integration. SLTN Inter Access is tevens Cloud Accellerated-partner en maakt deel uit van het exclusieve Azure Inner Circle-programma. Daarmee bewijst SLTN Inter Access volgens Microsoft de geleidelijke transitie naar hybride cloudoplossingen volwaardig en kwalitatief te kunnen verzorgen, van advies tot en met implementatie en beheer.

“Door het behalen van deze kwalitatieve certificeringen op het allerhoogste niveau bevestigt STLN Inter Access niet alleen haar kennisniveau op het gebied van Microsoft producten en diensten, het bevestigt ook de strategische alliantie met Microsoft,” aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN Inter Access. “Juist voor onze klanten is dit een belangrijk signaal. Kiezen voor SLTN Inter Access betekent dat er gekozen wordt voor kennis en kwaliteit.”

Cloud OS 

Op vrijwel alle centrale Microsoft thema’s, zoals Cloud, Social, Mobile en Big Data, wordt door SLTN Inter Access invulling gegeven. Dit kan via de levering van diensten en producten op de onderdelen consultancy, applicatieontwikkeling, infrastructuur en managed dienstverlening.

CloudOS oplossingen op basis van Server, System Center en Azure, modernisering van productiviteitsplatformen met Office365 en Lync alsmede samenwerkingsomgevingen op basis van SharePoint en complexe ontwikkel- en SOA projecten op basis van .Net, BizTalk en Azure, vormen het brede palet van oplossingen.

De certificering houdt in dat SLTN Inter Access voldoet aan een set van zeer strenge eisen van Microsoft op het gebied van kennis en kwaliteit, met als gevolg volop kansen en voordelen voor klanten. Zo beschikt SLTN Inter Access over tientallen meervoudig en zwaar gecertificeerde professionals binnen de organisatie.

Microsoft Premier Support-contract

Naast deze certificeringen is SLTN Inter Access voor haar klanten verzekerd van optimale support, kennisdeling en trainingen vanuit de samenwerking met Microsoft. Daartoe verlengde SLTN Inter Access met ingang van 1 januari 2014 het Microsoft Premier Support-contract. Dit betekent dat SLTN Inter Access klanten met spoedeisende incidenten in projecten en beheer sneller dan normaal en met hoge prioriteit kan ondersteunen met hulp vanuit de wereldwijde Microsoft-supportorganisatie. SLTN Inter Access heeft hierdoor nog sneller en beter toegang tot vrijwel alle beschikbare kennis- en productinformatie binnen Microsoft en specifieke diensten van Microsoft Consulting Services. 
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!