Redactie - 20 januari 2014

Voiceworks reikt tien partner awards uit

 

Voiceworks organiseerde op donderdag 16 januari voor het eerst zijn Partner Awards Event en deelde tien Partner Awards uit aan zijn Dealers, Wholesalers en Mobile Virtual Network Operators (MVNO’s). De leverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen zette tijdens de feestelijke avond het netwerk van meer dan 160 partners in het zonnetje.

Op het event wonnen SB Business Communicatie (MVNO), Kremer Telematica en Voicedata respectievelijk de New Partner Award, Dealer Partner Award en Wholesale Partner Award. Deze bedrijven zorgden het afgelopen jaar voor de grootste groei van Voiceworks. Daarnaast werden er nog zeven awards uitgereikt. Stijn Nijhuis (foto), CEO van Voiceworks: ‘Onze partners zijn zeer belangrijk voor ons. Onze groei en innovatie zijn mede mogelijk dankzij hen. Wij hebben de afgelopen jaren zelf verschillende awards gewonnen, waaronder de Gouden FD Gazelle Award 2013. Deze hadden wij niet kunnen winnen zonder de groei van onze partners.’

Managed Unified Communications

Het bedrijf wil echter niet alleen zijn partners bedanken, maar zich ook richten op communicatie met en aandacht voor zijn partnerkanaal. Dit werd door middel van een inspirerende presentatie onder de aandacht gebracht door Klaas Weima, oprichter en managing director van Energize, een interactief reclamebureau dat zijn klanten helpt met het genereren van aandacht. Daarnaast heeft Voiceworks tijdens de awarduitreiking de roadmap voor 2014 van zijn gehele productportfolio, waaronder vaste en mobiele diensten, Managed Unified Communications (UC) en EWAN, aan de partners geïntroduceerd.

EWAN

Dennis Bonnes, directeur Voicedata: ‘Wij zijn vanaf het eerste uur partner van Voiceworks en geloven in Managed Voice en het gehele productportfolio van Voiceworks. Wij zijn daarom extra trots op het winnen van de Wholesale Partner Award.’ Crystal Networks is de trotse winnaar van de UC en EWAN Awards. ‘Er is steeds meer vraag naar extra bandbreedte. Voiceworks stelt ons in staat, met de automatische EWAN-orderstraat, snel en eenvoudig EWAN-verbindingen te leveren aan onze klanten. Ook biedt het brede en landelijk dekkend EWAN-portfolio een belangrijke meerwaarde. De toevoeging van het UC-portfolio biedt veel potentie passend bij de vraag van en ontwikkelingen in de markt’, aldus Crystal Networks directeur Edwin van Buren.

Een overzicht van alle uitgereikte Voiceworks Partner Awards vindt u hier terug.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!